Pokelife routerneringsbeleid

U heeft na de dag van bezorging 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via infopokelife@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw bestelde product omruilen voor een ander product beschikbaar in onze webshop? Dat kan. U heeft hier 14 dagen de tijd voor na het ontvangen van uw bestelling. Neem hiervoor contact met ons op via infopokelife@gmail.com

Verkeerd adres opgegeven?

Heeft u het verkeerde adres opgegeven voor uw bestelling? Neem dan z.s.m. contact met ons op wellicht kunnen wij de zending nog tegenhouden of aanpassen.